Kiszállítás

Szállítási lehetőségek

 

A helyszínen történő termék átvételekor vásárlóinknak lehetősége van Zalaegerszegi üzletünkben a 8900 Zalaegerszeg, Kiserdei út 0816/28 HRSZ címen átvenni, ahol az átvételt követően történik meg a fizetés készpénzzel, vagy bankkártyával.

3.2 A megrendelt termék(ek) átvételére házhozszállítás esetén a futárcéggel történő kiszállítás keretében van lehetőség. Ilyen esetben a szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak:

Házhozszállítás (Gebrüder Weiss futárszolgálat által): 7.000 Ft/termék

Az szállítási díj összege maximum: 14.000 Ft

 

A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását a www.konyhagepek-webaruhaza.hu webáruház üzemeltetője a Gamper Üzletház Kft. megbízásából a Gebrüder Weiss. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Fontos! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A csomagban megtalálja a számlát, valamint a használati útmutatót.

Szállítással kapcsolatos kérdések esetén az info@konyhagepek-webaruhaza.hu email címen vagy a +36 30 212-6424 telefonszámon a webáruház üzemeltetőjének kollégájához lehet fordulni munkaidőben.