Fizetés

Fizetési módok és fizetési feltételek

A megrendelt termék(ek) ellenértékének kiegyenlítésére három lehetőség kínálkozik a webáruházban:

  • személyes átvétel esetén fizetés a helyszínen átvételkor
  • kiszállítás esetén előreutalás banki átutalással
  • kiszállítás esetén utánvéttel történő fizetés

A helyszínen történő termék átvételekor vásárlóinknak lehetősége van Zalaegerszegi üzletünkben a 8900 Zalaegerszeg, Kiserdei út 0816/28 HRSZ címen átvenni, ahol az átvételt követően történik meg a fizetés készpénzzel, vagy bankkártyával.

Banki átutalás esetén vevőink a megrendelt termékek árát banki átutalással, előreutalással is kifizethetők webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük bankszámlaszámunkra: 12092309-00160148-00100001 átutalni. Az összeg beérkezését követően a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek illetve személyesen is átvehető üzleteinkben.
Az átutaláshoz szükséges adatokat(megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.

Utánvéttel történő fizetés esetén megrendelést követően a házhozszállításkor a helyszínen a futárnak a termékcsomag átvételét követően helyben kell készpénzben kiegyenlíteni a termék árát.